Навигация по сайту
Популярные программы
» Skype
» Windows 7
» Google Chrome
» Kaspersky
» Photoshop
» ESET NOD32 Antivirus
» WinRar


Последние коментарии
    Нет комментариев
Copyright © WEBoss.Net & Delphi
ТОП новости

Скачать на свой компьютер или андроид программы бесплатно

Антивирусная программа (антивирус) — программа которая пытается обнаружить, предотвратить размножение и удалить компьютерные вирусы и другие вредоносные программы с зараженного компьютера, а также служит для профилактики — предотвращения заражения файлов вирусами.

антивірусні програми Антивирусные программы Для того щоб комп'ютер працював справно, потрібно захищати його від зараження за допомогою безкоштовних антивірусних програм. Для цього є спеціальні версії таких програм, і ви можете завантажити їх по посиланнях які представлені в цьому огляді. Нижче ми розглянемо найбільш ефективні і популярні програми для захисту комп'ютера від вірусів. Avast! Free . Мабуть, найпопулярніший антивірус серед користувачів ... Дивіться повний огляд на нашому сайті.

шаблоны и темы для Powerpoint


BitDefender BitDefender Antivirus BitDefender Antivirus - мощная антивирусная программа с разнообразными возможностями, позволяющими оптимально защитить персональный компьютер. BitDefender Antivirus защищает от компьютерных вирусов с применением технологий ICSA Labs, Virus Bulletin, Checkmark, CheckVir и TUV. Модуль B-HAVE подражает действительному (виртуальному) "компьютеру в компьютере". Эта BitDefender-технология представляет новый уровень безопасности, обнаруживая и обезвреживая даже редкие вирусы, или вирусный код, для которого еще не вышли новые базы записей вирусов.

 
 
Microsoft Excel 2010


Как пользоваться VirtualDub Как пользоваться VirtualDub Делаем простые операции с видео в VirtualDub

Microsoft Visio 2010 Portable

Як користуватися Google Chrome (Гугл Хром)? Как пользоваться Google Chrome (Гугл Хром)? На сьогодні більшість користувачів інтернету по праву вважають Google Chrome кращим браузером. І не тільки за швидкість, а й за його можливості та функціональність. Цю програму можна абсолютно безкоштовно завантажити на нашому сайті. У цій статті ви можете дізнатися, як користуватися браузером Google Chrome. Його установка відбувається швидко і по завершенні браузер готовий до роботи. Дивіться повний огляд на нашому сайті.



 Рейтинг@Mail.ru