Навигация по сайту
Популярные программы
» Skype
» Windows 7
» Google Chrome
» Kaspersky
» Photoshop
» ESET NOD32 Antivirus
» WinRar


Последние коментарии
    Нет комментариев
Copyright © WEBoss.Net & Delphi
ТОП новости

Скачать на свой компьютер или андроид программы бесплатно

Учимся пользоваться программой Hamachi Логотип программы Приложение для создания виртуальных сетей Как играть через Hamachi Логотип программы

Як завантажити відео з YouTube (Ютуб) Как скачать видео с YouTube (Ютуб) У цій статті ви дізнаєтеся, як завантажити відео з YouTube на свій комп'ютер. YouTube - це найпопулярніший ресурс, для перегляду і зберігання відео файлів. Тут є все, починаючи від музичних кліпів і телепрограм до навчальних посібників та відео уроків. Але часто одного перегляду недостатньо і виникає необхідність завантажити потрібну відео собі на комп'ютер. Як це швидко і якісно зробити? Читайте повну статтю на нашому сайті ...

шаблоны и темы для Powerpoint


отключение экрана блокировки windows Как отключить экран блокировки в Windows 10 Корпорация Microsoft не предусмотрела в Windows 10 ни галочки, ни рычажка для выключения экрана блокировки через какие либо настройки, поэтому давайте возьмем наш любимый “бубен” и выключим его сами.

 
 
Microsoft Excel 2010


Доктор Веб Dr. Web Антивирус Dr.Web проверит всю Windows память даже зараженного компьютера. Доктор Веб проводит полную антивирусную проверку Windows-памяти компьютера и способен остановить вирусный процесс. Важным показателем качества работы антивирусной программы является не только ее способность находить вирусы, но и лечить их, не просто удалять инфицированные файлы вместе с важной для пользователя информацией, но и возвращать их в первоначальное "здоровое" состояние.

Microsoft Visio 2010 Portable

Як користуватися Яндекс браузером Как пользоваться Яндекс браузером В основу представленого широкій громадськості в 2012 році яндекс.браузер ліг відкритий код браузера Chromium. До цього на його основі був написаний відомий Google Chrome. Розробники з Яндекс прагнули створити просту і швидку програму для Інтернет-серфінгу, і їм це вдалося. Яндекс Браузер відрізняється лаконічним інтерфейсом, високою швидкістю завантаження сторінок, вбудованим захистом від «Лабораторії Касперського» і миттєвим доступом до популярних сервісів Яндекса.



 Рейтинг@Mail.ru